L’efecte ‘Ferrero Rocher’ anima encara més el cap d’any als Ports, que penja una vegada més el cartell de ‘complet’

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 30 de desembre de 2015 .
Etiquetes: ,

Els Ports es prepara per a viure la Nit de Cap d’Any i l’estrena de l’Any Nou 2016 amb una alta ocupació turística. La majoria dels municipis han programat diferents activitats en unes de les principals jornades en quant a afluència turística de tot l’any. En el cas de Morella, l’ocupació està quasi al 100%, amb quasi segur el cartell de complet. A l’Oficina de Turisme s’estan apropant molts turistes per informar-se al voltant de les diferents opcions que poden trobar al municipi. Enguany ha destacat també pel que el sector ha anomenat l’Efecte Ferrero. La il·luminació que s’ha instal·lat a la localitat està sent un reclam espectacular i són milers les persones que han visitat aquests adorns nadalencs. Sobretot s’ha notat en dates que eren més fluixes després del pont i en dies solts dels Nadals.

En el comportament del visitant per Cap d’Any, enguany destaca l’antelació a l’hora de fer reserves. Al mes d’octubre ja pràcticament estava tot tancat el que ajuda a organitzar-se. Actualment, únicament es pot trobar alguna plaça si hi ha alguna anul·lació de darrera hora.

El visitant de Cap s’Any sol arribar entre el 30 i el 31 de desembre. Per este final d’any cal ressaltar que s’empalma amb un cap de setmana el que afavoreix l’ampliació de la durada de l’estància.

Respecte al comportament dels turistes, es nota una clara millora, tot i que Cap d’Any sempre sol ser molt positiu. Les dates en que cau, les reserves amb temps i l’efecte Ferreros són factors que mostren un canvi respecte altres anys.

La procedència dels visitants per estes dates sol ser de la Comunitat Valenciana majoritàriament, però també de territoris veïns com Catalunya o Aragó.

La jornada de Cap d’Any comptarà amb diferents curses Sant Silvestre a molts pobles de la comarca per tancar l’any fent esport. A més, la nit es presenta també amb moltes activitats festives i musicals. Després de l’Any Nou, arriba un cap de setmana que donarà pas als dies de Reis, unes jornades en les que s’espera també bona afluència de gent a Morella principalment perquè continuarà instal·lada la il·luminació de Ferrero Rocher.

Més informació: |