La Peñarbés ens regale un viatge als anys 50 a través del seu Concert de Nadal

comarquesnord.cat . Pena-roja . dissabte, 2 de gener de 2016 .
Etiquetes: , , ,

Diferent i original. D’esta manera podríem considerar el Concert de Nadal que el passat dissabte 2 de gener va donar la Banda Peñarbés a Pena-roja. Els integrants de la banda van deixar el vestit tradicional de la banda i van anar tots de negre. Les xiques duien plomes. I els xics portaven elàstics i sombreret blanc. Vestits com als anys 40, que ens van recordar als gàngsters i el xarleston, els músics de la Banda Peñarbés van oferir un concert també molt original, interpretant peces dels anys 40 i 50, com ara cançons del cine clàssic com Casablanca o peces de Frank Sinatra, Tom Jones o Raphael. Unes cançons que inclús van cantar alguns dels seus músics. La Banda Peñarbés va tancar el cafè concert amb una nadala, típica d’estos dies.

Des de la Peñarbés, Ana Reyes Palos, la seua directora, va recalcar que “enguany vam fer un concert diferent, divertit”, integrat per “música ambiental. D’aquí el nom de cafè concert. De música de fons i en una bona companyia”. Una idea curiosa i original de viure el clàssic Concert Nadal, apartant les cançons clàssiques i els passo-dobles i donant-li pas a les peces dels anys 40 i 50. La Banda Peñarbés, com si d’una big band es tractés, vinguda d’Orleans, va interpretar cançons per tots i totes coneguts. Palos va dir que “el concert va anar molt bé, va ser molt amè i crec que el públic va estar a gust”. Al mateix temps, la directora de la Peñarbés va recalcar que “pel Concert de Nadal sempre fem alguna broma”. I esta vegada va passar per oferir un concert diferent.

Després del Concert de Nadal de dissabte, la pròxima actuació de la Peñarbés serà per als Patrons de Pena-roja, el pròxim 20 de gener.

Més informació: | | |