Mor, als 68 anys, el professor morellà Teudo Sangüesa

comarquesnord.cat . Morella . 2 de gener de 2016 .
Etiquetes:

El professor Teudo Sangüesa ha mort als 68 anys d’edat. El morellà ens deixava aquest 1 de gener de 2016 a Barcelona on estava ingressat des de fa uns mesos per una malaltia. El soterrament serà aquest diumenge a les 12 del migdia a l’Arxiprestal de Morella.

Des de les 9 del matí s’obrirà la capella ardent al temple. Sangüesa era catedràtic de Filosofia, va ser professor a l’Institut Ramon Cid de Benicarló, Coordinador de la UNED a Benicarló, col·laborador de distints mitjans de comunicació, entre ells El Dissabte del que formava part del seu Consell de redacció. Residia a Benicarló, però era un fidel a la seua localitat, Morella, que visitava regularment.

Era un dels responsables de l’Associació d’Amics Morella i Comarca (AMIC), va ser membre del jurat del concurs de Microrelats Sergi Beser dels Ports Ràdio i va participar en el llibre ‘Ara que tinc vint anys’ del Setmanari Notícies. Morellà de pro, sempre es deixava vore en l’organització d’esdeveniments a la localitat com la Cavalcada dels Reis Mags, Corpus, Setmana Santa o cada sis anys en l’Anunci i en el Sexenni on era una de les persones clau per l’organització del protocol

Més informació: