Compromís per Vilafranca renúncia a les seues àrees al ple de gener de l’Ajuntament

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 11 de gener de 2016 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns el seu ple ordinari del mes de gener, primer del present any 2016. Entre els punts destaca especialment la renúncia dels regidors de Compromís per Vilafranca a les àrees que van acceptar al principi de la legislatura. Francesc Monfort renúncia al servei municipal de Comerç i Jorge Sorribes al d’Educació. A la sessió es dóna compte d’aquesta decisió.

Destaca també l’elecció del Jutge de Pau i el seu substitut, fet que es vota a la sessió. Al ple de gener, es sol·licita si procedeix, una subvenció a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial dins de la convocatòria del fons de compensació previst al marc del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana a l’exercici 2015. Sense abandonar aquesta temàtica, Compromís per Vilafranca presenta una moció relativa al compliment per part de l’empresa Renomar de les compensacions per l’instal·lació del parc eòlic.

La sessió es tanca com és habitual amb els Decrets de l’Alcaldia, dels quals es dona còpia a tots els grups, el Despatx Extraordinari i Precs i Preguntes.

Més informació: |