Els regidors de Compromís renuncien a les regiduries de l’Ajuntament de Vilafranca durant el primer plenari de l’any

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 11 de gener de 2016 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat el seu primer ple ordinari de l’any 2016 i que correspon al present mes de gener. Tal i com s’esperava, la renúncia dels regidors de Compromís a les diferents delegacions realitzades al principi de la legislatura per l’Alcalde, Óscar Tena, es va convertir en un dels punts més destacats de la sessió. Unes renúncies que van ser aprovades per Compromís per Vilafranca en una assemblea el passat mes i que eren presentades per escrit els dies 18 i 19 de desembre.

 

Renúncia de Compromís per Vilafranca a les regidories

"Qüestió molt destacada al primer ple ordinari de l’any 2016 a Vilafranca", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Jorge Sorribes, ocupava el tercer lloc a la candidatura de Compromís per Vilafranca a les passades eleccions municipals i ha ostentat el càrrec de regidor d’Educació fins ara.

Per la seua banda, Francesc Monfort també ha renunciat a l’àrea de Comerç, Agricultura i Indústria. L’edil de Compromís per Vilafranca, només volia renunciar a Comerç i continuar amb les altres àrees, si bé l’Alcalde de Vilafranca explicava que la delegació constava d’un àrea sencera i no es podia fraccionar. Tant en un cas com en l’altre, els regidors de Compromís per Vilafranca reclamaven més protagonisme en les seues accions.

L’Alcalde, Óscar Tena lamentava la renúncia dels regidors de Compromís per Vilafranca a les delegacions de Comerç, Agricultura, Indústria i Educació. Una qüestió aquesta que es produeix quan només es porta mig any de legislatura.

A partir d’ara, la Tinent d’Alcalde Silvia Colom, s’encarregarà de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca. De la regidoria de Comerç, Agricultura i Indústria serà gestionada pel propi Alcalde del municipi, Óscar Tena segons s’anunciava a la pròpia sessió plenària.

Més informació: | | |