Paulino Vicente tornarà al càrrec de Jutge de Pau de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 11 de gener de 2016 .

Al ple ordinari de gener de l’Ajuntament de Vilafranca, a banda de les renúncies presentades pels regidors del grup Compromís per Vilafranca, es van tractar moltes altres qüestions. Una d’elles era l’elecció del Jutge de Pau i el seu substitut per als proper quatre anys. Es van presentar tres candidatures al càrrec, obtenint 6 vots Paulino Vicente i 5 Enrique Nicolás Monferrer. D’aquesta manera, Paulino Vicente tornarà al càrrec que ja va ocupar fa uns anys i l’actual Jutge de Pau, Enrique Nicolás Monferrer serà el substitut.

Un altre dels punts tractava al voltant de la subvenció a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial dins de la convocatòria del fons de compensació previst al marc del pla eòlic de la Comunitat Valenciana, exercici 2015.

A més, el grup municipal Compromís per Vilafranca presentava una moció relativa al compliment per part de l’empresa Renomar de les compensacions per l’instal·lació del parc eòlic. La moció eixia endavant per unanimitat.

Al despatx extraordinari es va presentar un punt per a l’adhesió del municipi al pla d’ajudes del Consell per mitigar la pobresa energètica. La regidora de Benestar Social, Betlem Pons presentava aquest punt que també era aprovat per unanimitat i que ens explicava l’Alcalde, Óscar Tena.

A la secció de precs i preguntes, el Partit Popular demanava l’inclusió de l’agenda de l’Alcalde al portal web de l’Ajuntament, qüestió que segons s’explicava està previst fer en breu. També es sol·licitava que es pinte el gual existent a la CV-15 a l’entrada del municipi junt a la benzinera. El grup Compromís preguntava per l’import de la il·luminació nadalenca, que segons explicava l’Alcalde ascendeix a 3.000 euros i s’ha inclòs a les partides generals d’il·luminació. El portaveu de Compromís, Xavier Prats també preguntava al voltant de l’organització de les Festes Patronals 2016 al no haver Comissió. La resposta de l’equip de govern va ser que s’està treballant amb col·lectius i associacions per organitzar-les, havent-se rebut una gran resposta pel moment.