Maneta del Pena-roja al Next Level (5-1), tot i jugar 75 minuts en inferioritat numèrica

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 17 de gener de 2016 .

El Pena-roja ha obert la 2ona volta amb una gran victòria contra el Next Level Teruel (5-1). Victòria incontestable de l’equip de la serra, que va haver d’afrontar 75 minuts en inferioritat numèrica per la doble groga a Javi Mestre. Tot i això, el Pena-roja va fer un gran partit, i va superar el rival en totes les facetes del joc. De fet, els locals van obrir el marcador als 30 segons de partit. Gol de Javi Barberán (1-0). El gol va relaxar els locals, que es van trobar amb la matinera expulsió d’un jugador i, a continuació, amb l’empat dels visitants. Però el Pena-roja va saber remar a contracorrent i, defensant amb 3 jugadors va traure el partit. 5 minuts va necessitar per a posar-se per davant. Gran gol d’Alberto, en una bonica jugada. I al minut 40, Javi Barberán va fer el tercer. Minuts molt intensos del Pena-roja, que va estar a punt de fer el quart abans del descans. A la segona part, el Next Level va tindre la primera. La pilota, al travesser. Però el Pena-roja va tornar a agarrar el ritme del partit. Moha va fer el 4at (4-1) en una gran jugada. Javi i Moha van ser un autèntic problema per a la defensa visitant, que es va veure superada amb excessiva facilitat. Al minut 65, Javi va fer un poste, i minuts més tard, la pilota va trobar el travesser. El definitiu (5-1) va ser obra de Marcos, quan només duia 3 minuts al camp.

Amb esta victòria, el Pena-roja puge a la 8ena posició, sumant 30 punts. De cara a la pròxima jornada, partit contra el Lécera.