LA FALSA: “Governar per a les persones”

Joan Carles Marcobal . 17 de gener de 2016 .
Etiquetes: , ,

El Consell del País Valencià, presidit per Ximo Puig, es va reunir a Morella en un seminari destinat a marcar el trajecte de per on ha d’anar la política valenciana en els propers mesos. L’execrable violència de gènere és una prioritat. L’actual Govern valencià du ja més de mig any treballant pel país, per la gent, i les primeres mesures preses ja les nota la ciutadania.

En aquest període de temps s’ha procedit per part del Consell a la recuperació de la sanitat pública universal, la qual havia estat negada a més de 30000 beneficiaris/es. Així mateix s’ha procedit a l’eliminació del copagament farmacèutic per a pensionistes amb pensions inferiors a 1000 euros, esta mesura beneficia a 830.000 jubilats/des i 115.000 discapacitats/des. Un pla de lluita contra la pobresa energètica per a famílies amb risc d’exclusió permetrà que vora 15000 persones es puguen calfar a l’hivern. S’han paralitzat els injustos desnonaments que a tanta gent deixen al carrer i s’ha eliminat també el copagament a la dependència. S’ha instaurat la gratuïtat dels llibres de text, amb més de mig milió de famílies beneficiades.

No cal ni dir que estes són notícies que la caverna mediàtica recalcitrant no pregonarà a bombo i platerets, ells estan més capficats en criticar i mentir sobre betlems, cavalcades i vestits de reis.

No vull ni pensar si hagués estat Manuela Carmena l’alcaldessa implicada en el Madrid Arena. Posar cortines de fum i parlar del sexe dels reis i dels àngels els va millor que parlar de judicis de Gurtel, Nóos i Valmor.

Més informació: | |