Dos gols consecutius a l’inici de la 2ona part noquegen el Massalió (3-1)

comarquesnord.cat . La Puebla de Híjar . diumenge, 24 de gener de 2016 .

El Massalió va patir este cap de setmana la primera derrota de la segona volta, després de caure contra La Puebla de Híjar en un partit vibrant (3-1). Els del Matarranya van fer una bona primera part, però el jugador número 10 del rival va ser un autèntic maldecap per als defensors visitants. El Massalió va plantejar un bon partit. I tot i patir un gol en contra només començar el partit, els del Matarranya no li van perdre el color en cap moment. De fet, els visitants van tindre bones ocasions. I Aitor, en la més clara que va tindre el Massalió (1-1) va posar un merescut empat al tram final de la primera part. A la represa, però, La Puebla va tornar a marcar molt ràpid. I un altre gol casi consecutiu va noquejar un Massalió que va merèixer més. Amb el (3-1) va morir el partit. Els visitants, que el pròxim cap de setmana tornen a jugar a domicili, van buscar reduir distàncies. Però les ocasions pràcticament no van existir. Si el col·legiat hagués marcat pena màxima en una infracció dins de l’àrea de l’equip local que no va veure, les coses hagueren pogut canviar.

Amb esta derrota, el Massalió es manté en la 18ena posició, sumant 14 punts. De cara a la pròxima setmana, viatge a Castellseràs.