Final tràgic per a un Cretense que mereix més contra Torrecilla (1-2)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 24 de gener de 2016 .

Desenllaç tràgic per a un Polideportivo Cretense que este cap de setmana va merèixer més contra el Torrecilla. Partit de la zona baixa on als locals no els va acompanyar la sort (1-2). I és que l’equip de Queretes va tindre bones ocasions de gol, sobretot a la segona part, però que de forma inimaginable es fallaven. Les coses no van començar bé per al Queretes. En l’única ocasió que va generar el rival a la primera part va arribar el gol. Eixida de córner que el davanter del Torrecilla remate sol (0-1). El Polideportivo Cretense es va refer, i va fer una de les millors segones parts que s’han vist enguany a casa. El Cretense va tocar pilota, va generar ocasions i va empatar. Dani va fer l’empat en una jugada bonica. El gol va animar els locals, que va buscar la victòria. La va merèixer. Però de forma incomprensible es va fallar als últims metres. I en l’última jugada del partit, gol del Torrecilla des de molt lluny. Mal refús que aprofite el davanter visitant per a posar el definitiu (1-2). Derrota dura, sobretot contra un rival directe que no va merèixer els 3 punts. Però el futbol és així de capritxós.

Amb esta derrota, el Cretense es manté en la 19ena posició, sumant 5 punts. De cara al pròxim cap de setmana, derbi contra el Calaceit.