Morella sol·licitarà ajudes per a reparar els danys ocasionats en la Torre del Racó

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 28 de febrer de 2016 .
Etiquetes: , , , ,

L’Ajuntament de Morella celebra sessió ordinària del Ple a les 20.00 h., en el que es tractaran els següents punts de l’Ordre del Dia: l’aprovació del plec de condicions d’adjudicació de la casa del conserge en l’àrea d’hisenda, la moció per a la reparació del Pont de la Bota i neteja del barranc de Vallivana en l’àrea de governació. En l’àrea d’obres i serveis es presenta la sol·licitud d’ajudes per a actuacions degut a les pluges del març 2015.

En l’àrea de cultura, educació i esport es presentarà l’informe 2015 del Castell i Museus, i l’informe de les proves BTT 2016. En quant a promoció econòmica, es presenta la moció de neteja de barrancs a les Confederacions Hidrogràfiques de l’Ebre i del Xúquer.

Pel que fa a l’àrea de benestar social, es presenta l’adhesió al Pla contra la pobresa energètica.

Un dels punts és la sol·licitud de les ajudes per a actuacions degudes als danys ocasionats per les pluges del mes de març de l’any passat. Una de les actuacions més importants d’aquesta sol·licitud és la intervenció en la Torre del Racó, atès que les pluges van provocar importants desperfectes en aquest punt. Es tracta de la Torre situada junt a les Torres de Sant Miquel, una de les principals entrades al casc urbà. Les obres consistiran en la correcta evacuació d’aigües de escorrentia, la millora del paviment i murs deteriorats pels efectes de l’aigua i que corren perill de despreniments. Estes actuacions ascendeixen a 100.000 euros, per tant, el regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, assenyala que “s’espera obtindre l’ajuda del Ministeri per al finançament d’aquesta actuació a través de la línia aprovada, tot i que s’ha publicat una mica en retard, perquè les pluges van ocórrer en març de l’any passat”.

Altres actuacions sol·licitades a aquesta línia seran diverses reparacions en camins rurals i murs que s’han tengut que realitzar en aquests mesos.

Més informació: | | | |