El Calaceit s’emporte l’últim derbi contra Cretense (3-1)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 31 de gener de 2016 .
Etiquetes: ,

El Calaceit i el Polideportivo Cretense van viure este cap de setmana un nou derbi de la nostra comarca. Partit que finalment es van endur els locals (3-1), demostrant la seua superioritat física sobre el terreny de joc. Partit marcat pel vent. A la primera part, el Calaceit va jugar contra el vent, mentre que el Queretes va jugar a favor del vent. D’ocasions en van haver a les dos porteries. Però el Calaceit va ser qui va aprofitar les seues. Sobre el minut 28 de partit, gol de Ionel, després d’aprofitar un mal refús del porter visitant. Abans del segon del Calaceit, que va arribar al 37 de partit de la mà de Abdesslam, el Cretense va tindre la seua. Rematada de cap que marxe un pam per damunt del travesser. A la segona part, i contra el vent, el Cretense es va saber refer. Ocasions en va haver a les dos porteries. Calaceit va jugar més tranquil. I això ho va aprofitar el Cretense en el tram final de partit. Al minut 84, penal que fa el porter local i que Carlos Susaneta aprofite per a posar el (2-1). En una contra, Borja va posar el (3-1) definitiu. Derbi vistós i amb bones jugades de gol. La nota amarga del partit, la lesió de Javi Susaneta per als visitants, que es va fer mal a la mitja hora de partit.

Amb esta victòria, el Calaceit es manté a la 8ena posició, sumant 35 punts. De cara a la pròxima jornada, llarg desplaçament a Terol per a trobar-se el Next Level.

Amb esta derrota, el Cretense es manté en la 19ena posició, sumant 5 punts. Per a la pròxima setmana, partit a casa contra un Sportin una mica irregular enguany.