Morella, seleccionada per Consum com a seu de la inauguració de la temporada de la Comunitat de Viatgers “Viure i viatjar”

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 1 de febrer de 2016 .
Etiquetes: , ,

Representants de l’empresa Consum s’han reunit amb l’Ajuntament de Morella per a concretar els aspectes bàsics de la trobada que s’ha organitzat per al proper cap de setmana del 20 i 21 de febrer a Morella. Fins el moment, més de 600 persones s’han inscrit en la “Ruta Gastronòmica per Morella” a través de l’agència Consultia Travel, agència col·laboradora de Consum, que inclou el transport fins a Morella, una visita guiada, el dinar i l’assegurança del viatge per 35 €/persona. Aquesta trobada s’emmarca en el programa “Viure i viatjar”, una novetat que llença l’empresa valenciana Consum per a que els seus socis-clients puguen conèixer el patrimoni cultural dels pobles de la Comunitat.

Morella ha estat l’escollida per l’empresa com el primer lloc per a visitar, perquè té molt a oferir a les persones participants unint patrimoni, cultura i gastronomia. Una molt bona oportunitat per a donar a conèixer el nostre patrimoni i els nostres productes.

Morella, seu de la campanya de Consum “Viure i viatjar”

“600 persones s’han apuntat a la iniciativa “Ruta gastronòmica per Morella”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

El regidor de Turisme, Jorge Garcia, “ha agraït l’elecció de Morella per part de l’empresa per a realitzar esta primera trobada, que suposa una promoció important pel gran nombre de persones que visitaran Morella en un cap de setmana”. Santiago Mozas, representant de la cooperativa, ha destacat la bona relació amb l’Ajuntament, que ha col·laborat des del primer moment per a una bona organització de l’esdeveniment. Tanmateix, la idea d’inici era realitzar la trobada en un dia, no obstant, com les expectatives s’han superat s’ha tengut que ampliar a dos dies, donat la gran afluència d’inscrits que en tan sols 4 dies va arribar a les 300 inscripcions. Per aquest esdeveniment està reservat l’Espai Firal, per acollir al gran nombre d’assistents participants.

La programació de ambdós dies consta de recepció en Morella per part de l’alcalde, visita guiada per la localitat, dinar en l’Espai Firal consistent en un menú típic morellà, festa i presentació de la nova temporada d’escapades de “Viure i viatjar”. En acabar, eixida cap a València.

Més informació: | |