El president de la Generalitat inaugura la residència de la Tercera Edat de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 6 de febrer de 2016 .
Etiquetes: , , ,

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha inaugurat aquest dissabte la residència de la Tercera Edat de Vilafranca. Puig ha estat rebut a l’Ajuntament per la corporació local encapçalada per l’alcalde, Óscar Tena.

A l’edifici gòtic de l’Ajuntament ha signat al llibre d’honor i ha mantingut una trobada de treball amb la corporació. A la reunió, l’alcalde i els regidors li han transmès les prioritats per al municipi que passen pel concert de més places per a la residència i centre de dia i en la necessitat de perforar un nou pou per garantir l’abastament d’aigua.

El president Ximo Puig inaugura la residència de Vilafranca

“Al mateix temps es farà una important millora de l’àrea recreativa infantil”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Puig s’ha compromès a que la Generalitat incremente progressivament el nombre de places concertades a la residència i centre de dia, per permetre l’obertura. I és que el centre disposa de 64 places, de les que hi ha concertades 25 i 45 al centre de dia.

Després de la trobada a l’Ajuntament el president del Consell ha plantat un arbre a l’entrada de la residència, davant la presència de la gent gran, els treballadors, alcaldes de la comarca i responsables de la Fundació Gerón, Antonio Aguilar. Després Puig, Tena, Aguilar i tots els presents han realitzat un recorregut per les instal·lacions.

En els parlaments Puig ha destacat l’esforç realitzat per Vilafranca per aconseguir aquest centre i ha apuntat que el Consell treballarà colze a colze amb el municipi perquè al final de la legislatura hi haja el màxim nombre possible de places concertades.

L’alcalde de Vilafranca ha agraït a Puig la seva presència i el seu compromís amb el benestar social de la Vila i la comarca. Tena ha agraït a tots els que han fet possible la residència de la Tercera Edat, amb menció especial a l’impuls que va rebre el centre amb Leire Pajín com a ministra de Sanitat i Benestar Social.

El president de la Fundació Geron, Antonio Aguilar, ha destacat que la residència, des de la seva posada en funcionament, s’ha convertit en eix dinamitzador de la vida de la localitat i ha valorat especialment la implicació de les associacions locals.

. Aigua
A la reunió de treball mantinguda per Puig amb l’alcalde i els regidors s’ha abordat la necessitat de realitzar inversions per garantir l’abastament d’aigua. En aquest sentit el president ha apuntat que la Generalitat donarà suport “accions concretes”.

La Vila necessita la perforació d’un nou pou fins a l’aqüífer regional que garanteixi el líquid element per a indústria i població.

L’alcalde ha agraït la sensibilitat del màxim responsable del Consell i també la seva disposició per a atendre les necessitats claus del municipi.

Més informació: | | |