Valdealgorfa trau profit de la discreta primera part del Massalió (1-2)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 21 de febrer de 2016 .

Massalió va perdre este cap de setmana per la mínima contra un Valdealgorfa que va traure molt de petroli a la primera part (1-2). Els del Matarranya van fer una discreta primera part, després d’encaixar dos gols i posar menys intensitat que el seu rival. El Valdealgorfa, per contra, va fer dos gols i inclús n’hagués pogut materialitzar algun més durant els primers 45 minuts. Això sí. El primer gol va estar envoltat de polèmica. El Valdealgorfa va marcar, segons entén l’equip del Matarranya, precedit d’una falta clara del davanter visitant. Tot i això, el gol va pujar al marcador (0-1). Pocs minuts després, un error defensiu va suposar el segon del Valdealgorfa. Gran gol. A la segona part els equips es van intercanviar els papers. El Valdealgorfa va saltar al camp a mantindre el resultat. En canvi, Massalió va posar molta intensitat. Yassine va reduir distàncies ben prompte (1-2). L’equip va insistir. Però seguint en la línia de tota la temporada, la falta de gol va castigar un Massalió que va anar de menys a més durant el partit. Derrota que fa mal, perquè els del Matarranya consideren el partit del Valdealgorfa un derbi més.

Amb esta derrota, el Massalió es manté en la 18ena posició, sumant 16 punts. Per a la pròxima jornada, viatge exigent al camp del Torrecilla, on buscarà sumar els 3 punts.