Morella commemora el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes durant el mes de març

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 2 de març de 2016 .
Etiquetes: ,

Morella commemora el Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats durant el mes de març, que serviran per reivindicar la igualtat. Aquestes seran diverses, tractant temàtiques diferents, a través de tallers, xerrades, debat o cinema. Els actes començaran el proper dissabte, amb un taller i una conferència sobre “micromasclismes” i educació sentimental. Diumenge i dimarts, dia 8, el protagonisme serà per al cinema, amb la projecció de “Ma ma” aquesta setmana i el passe de curtmetratges a la pròxima. Les activitats conclouran el dia 31 de març, amb un taller sobre l’ús i abús de la imatge de la dona en els mitjans de comunicació.

La regidora d’igualtat, Lola Vinyals, assenyala que “hem de continuar lluitant per la igualtat en tots els àmbits i, per això, treballem en aquesta necessària reivindicació a través de diverses activitats”. A més, recordava que l’Ajuntament de Morella, al costat de la Fundació Isonomia, està treballant en l’elaboració d’un Pla Municipal d’Igualtat i afegia que “s’ha avançat molt en la qüestió de la igualtat, però encara queda un llarg camí per recórrer i cal seguir defensant els nostres drets unint totes les nostres forces “.

La regidora també explicava que “el programa d’activitats és ampli i anem a comptar amb expertes en diverses temàtiques, que ens permetran abordar qüestions de gran rellevància en la nostra societat”. Dissabte, el protagonisme serà per a les psicòlogues Carolina Ballestar i Marisa Prior, que impartiran el taller “Micromasclismes”, al matí, i a la vesprada realitzaran la conferència “Educació sentimental. Assignatura pendent”. La primera és experta en violència de gènere i, la segona, cap de servei d’orientació laboral del Servef. Diumenge, a les 19 hores, es projectarà “Ma ma”, dirigida per Julio Medem, mentre que dimarts, que és el Dia Internacional de la Dona, es passaran diversos curts sobre igualtat, sobre els quals es realitzarà un debat.

Finalment, el 31 de març, l’Agent d’Igualtat del Centre Infodona que l’Institut Valencià de la Dona i per la Igualtat de Gènere té a Morella, dirigirà el taller “Ús i abús de la imatge de la dona en els mitjans de comunicació “. En definitiva, un ampli i variat programa d’activitats que servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Més informació: |