El Polideportivo Cretense cau contra Chiprana a l’últim minut (0-1)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 6 de març de 2016 .

A vegades, el futbol és molt injust. Això li va passar esta jornada al Cretense, que tot i ser més valent i intens que el seu rival, va acabar cedint una nova derrota (0-1). Els del Matarranya van disputar un partit correcte contra un Chiprana molt conservador i que va obtindre més premi del que realment va demostrar al camp. A la primera part, els de Queretes van jugar contra el vent. Els locals es van dedicar més a defensar i resistir un rival que sense fer un futbol vistós s’ha col·locat a la zona privilegiada de la taula. La més clara, una pilota al travesser del Chiprana. A la segona part, i tot i que el vent va parar una mica, el Cretense va anar més a l’atac. Va anar guanyant metres al mig del camp, i les ocasions de gol no van tardar en arribar. De fet, els locals van tindre fins a 3 ocasions de gol per a obrir el marcador. Però esta no és la temporada del Cretense, i la falta d’efectivitat la van tornar a patir una jornada més. Per la seua part, i en l’última jugada del partit, el Chiprana va fer gol i es va emportar els 3 punts. Premi excessiu per un Chiprana molt conservador que no va ser superior als del Matarranya. Entre els punts a destacar del partit, la presència de José Miguel Brenchat a la porteria del Queretes. De fet, l’equip ha fet dos fitxes més per afrontar el tram final de la present temporada.

Amb esta derrota, el Cretense es manté a la 19ena posició, sumant 5 punts. De cara a la pròxima jornada, viatge molt complicat a la capital, on l’espere Fuensport.