Finalitzen els show-cookings de les Jornades de la Trufa sent un èxit, per la seva qualitat i participació

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 12 de març de 2016 .
Etiquetes: , , ,

Els show-cookings de les XIII Jornades de la Trufa de Morella han convertit la Llotja de l’ajuntament de Morella en el punt de trobada dels divendres a la nit a Morella, durant els últims dos mesos. El divendres per la vesprada, aquestes demostracions de cuina en viu van finalitzar amb El Faixero i la Pizzeria Lola, que també va destacar per la seva qualitat i gran participació, com els anteriors. A més, durant aquest acte es va fer entrega dels certificats de qualitat turística Sicted a la Tourist Info Morella, Casa Roque, la Formatgeria El Pastor, Casa Torrebale i Noverint. Aquests distintius pretenen premiar la qualitat i que aquesta siga homogènia en els serveis de la localitat.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que “els show-cookings i la resta d’activitats complementàries han estat un gran èxit; són activitats paral·leles dins les Jornades de la Trufa que ens diferencien d’altres jornades gastronòmiques, que permeten tenir una oferta més àmplia d’activitats per gaudir de Morella, la seva cultura i gastronomia durant tot un cap de setmana”.

D’aquesta manera, Morella continua posant en valor el “diamant negre” de la cuina durant aquest cap de setmana. Les XIII Jornades de la Trufa arribaran a la seva fi demà, encara que algun restaurant continuarà servint el menú durant tot el mes de març.

Cal recordar que són dotze els restaurants que participen en aquestes jornades i que han protagonitzat les activitats complementàries amb el diamant negre de la cuina com a protagonista. El certamen de novel·la negra “Morella negra com la trufa”, els tallers de degustació i els show-cookings han convertit la Llotja de l’ajuntament de Morella en un dels punts de trobada importants dels caps de setmana. Totes aquestes exhibicions compten amb la participació dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta, que mariden a la perfecció els plats protagonitzats per la trufa negra.

Més informació: | | |