Vilafranca demana subvencions en matèria turística i anuncia les obres dels POIS

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 14 de març de 2016 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca al ple del mes de Març, donava compte de les obres sol·licitades al Pla Provincial de Cooperació i Serveis de Comptència Municipal i que es coneixen com a POYS. El municipi de Vilafranca comptarà amb un obra, que en aquest 2016 es destinarà a la millora de carrers i voreres del nucli urbà. A més, es compta amb obres per a les pedanies de la Pobla del Bellestar i el Llosar. La millora de pistes al terme municipal i la creació d’un carril peatonal junt a la carretera entre el barri del Llosar i la Parreta, s’han inclòs en aquest programa d’ajudes.

El consistori vilafranquí aprovava la sol·licitud d’ajudes a l’Agència Valenciana de Turisme dirigides a les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

A la sessió també es va dedicar un punt per a donar compte de la implantació del Batxillerat a l’Institut de Vilafranca per al proper curs 2016-2017. L’Alcalde, Óscar Tena explicava la visita del Conseller d’Educació Vicent Marza i de la Consellera aragonesa en aquesta matèria, Mayte Pérez celebrada a Vilafranca i La Iglesuela del Cid el passat 12 de febrer.

El ple ordinari de Març es tancava amb els Decrets de l’Alcaldía i els Precs i Preguntes, tractant-se en aquesta secció diferents punts relacionats amb l’urbanisme i les llicències d’obres, tant per part del Partit Popular com de Compromís per Vilafranca.

Més informació: |