Sergio Puyo és més líder en categoria TR3 després de la victòria a Bocairent

comarquesnord.cat . Bocairent . diumenge, 13 de març de 2016 .
Etiquetes: , ,

El pilot del Matarranya Sergio Puyo és més líder en la categoria TR3 del Campionat d’Espanya de Trial després de sumar una important victòria a la carrera celebrada el passat 13 de març a Bocairent. Gran victòria de Puyo, que obre forat a la classificació general gràcies a esta primera posició, situant-se a 14 punts de Guillen Soler, que és segon a la general i que es va haver de conformar en una tercera posició al trial de la Comunitat Valenciana. Per la seua part, Francesc Recio, segon a Bocairent, està ara mateix a 25 punts de Puyo a la general. Al tercer trial de la temporada, Sergio Puyo va estar molt segur des del principi. Tot i marcar una diferència mínima a la primera volta amb el segon classificat, amb eixos 9 peus pels 11 de Recio, el pilot del Matarranya va firmar una altra segona volta per a emmarcar. Sergio Puyo va fregar la perfecció, penalitzant sol 4 peus. Finalment, 13 peus en tot el trial davant els 24 de Recio i els 37 de Soler. Al mateix temps, Sergio Puyo no va estar sol a Bocairent. Una delegació de quinze matarranyencs va anar al trial de la Comunitat Valenciana. Entre ells, un Raúl Guimerá que va pujar damunt de la moto i va debutar en un Campionat d’Espanya. El resultat, per a estar molt content. En categoria TR4, Raúl Guimerá va acabar el trial fent pòdium. Tercera posició a sol 10 peus del primer classificat.

Puyo va explicar que “portem tres proves, d’elles dos victòries i una segona posició que ens posen a dalt de tot. Estic molt content perquè Bocairent va ser una prova bastant dura. I sobretot perquè tinc de rival a Francesc Recio, 11 vegades Campió d’Espanya a TR3, molt difícil de batre, i per ara, les dos vegades que ens hem trobat esta temporada les he guanyades”. El pilot del Matarranya va recalcar que “vam fer una primera volta bastant bona, però sobretot vam fer una gran segona volta, fent-la casi perfecta. Només acabar la carrera, Mario Micolau va dir que havíem fet un bon paper. I així va ser”. El pilot del Matarranya va acabar la prova molt bé físicament. I un trial més, ni un 5 de penalització, que a l’hora del recompte final sol ser determinant. Sergio Puyo va estar molt ben acompanyat a Bocairent. Una delegació de 15 persones va anar a la prova del Campionat d’Espanya. Entre ells, una de les joves promeses del Trial Matarranya. Raúl Guimerá va disputar a Bocairent la seua primera prova nacional. Ho va fer en TR4. El resultat, per a emmarcar. Guimerá va acabar tercer. “Hem de felicitar a Raúl”, va entendre Sergio. “Donar el pas al Nacional sempre coste una mica. Però el va fer, i no ens esperàvem este gran resultat. Sabem que ha agarrat molt de nivell. Però a un Estatal no sol està el nivell. Hi ha molts de factors, sobretot la pressió i els nervis”.

En agenda de trial, destacar que este cap de setmana, Diumenge de Rams, tindrem una nova prova del Campionat d’Aragó de Trial. Ara arribe Estadilla.

Més informació: | |