Victòria clara i dosis de moral per al Cretense (6-0)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 20 de març de 2016 .

Polideportivo Cretense va sumar este cap de setmana la segona victòria de la present temporada contra un Samper que tanque la classificació. Victòria contundent (6-0) i dosis de moral per a un Queretes que va tindre moltes ocasions de gol i que va encarrilar el partit al tram inicial de partit. De fet, els locals es van posar en un (2-0) als primers minuts de partit i es van assegurar la victòria als primers compassos de la segona part. Sergi Manero va fer dos dianes a la primera part, i Moragrega va aferrar la victòria al minut 49 de partit. Amb el (3-0) Samper de Calanda va acatxar els braços, i les ocasions dels locals van ser constants per a l’equip del Matarranya. Van caure 3 gols més que hagueren pogut ser més. Manero va ser l’autor de 2 gols més, i Noumory va fer el seu gol. Victòria que va arribar coincidint amb la celebració de la Fira del Vi i el Mercat Medieval de Queretes i que va obrir la jornada 29 de lliga. Cretense descansarà estos dies de Setmana Santa, i no tornarà a la competició fins al 3 d’abril. Serà en un partit on lo Queretes tornarà a jugar a casa. En esta ocasió vindrà La Puebla de Híjar, un equip que en el seu primer any de competició ha posat el llistó molt alt.

Amb esta victòria Polideportivo Cretense es manté en la 19ena posició, sumant 8 punts.