Manuel Milian i Josep Monferrer presenten llibres a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 26 de març de 2016 .
Etiquetes: , , , ,

El morellà Manolo Milián i el vilafranquí Josep Monferrer, presentaven a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella els seus llibres “Els ponts trencats” i “Mossén Manuel Milián i la salvaguarda de l’arxipestrat de Morella”, respectivament. L’acte comptava també amb la presència d’Àngel Ortí, catedràtic d’Economía de la Universitat de València i ex-degà de la Facultat.

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés era l’encarregat d’obrir l’acte, presentant als dos escriptors. La Sala del Justícia s’omplia de públic interessat en conèixer tots els detalls d’ambdues publicacions i escoltar les explicacions de Milián i Monferrer. Tots dos van donar gran quantitat d’informació al voltant de la figura de Mossén Manuel Milián, persona que serveix com a fil conductor tant d’un llibre com de l’altre.

Josep Monferrer i Guardiola era el primer en presentar el seu llibre mostrant-se satisfet de que Morella comptara amb un acte per parlar d’aquest personatge clau en la història més recent dels nostres municipis.

Gràcies a la gran tasca desenvolupada per Mossén Manuel Milián, els pobles de la comarca dels Ports van poder salvar gran quantitat de patrimoni eclesiàstic desaparegut durant la Guerra Civil.

Manuel Milián presentava “Els ponts trencats”, destacant la figura del seu oncle Mossén Manuel Milián i la importància que ha tingut en la seua vida. La humilitat del Mossén va fer que el seu treball passara massa desapercebut.

“Els ponts trencats” està sent tot un èxit. Actualment s’està venent la tercera edició del llibre i s’està imprimint la cinquena. En un temps rècord, Milián ha possat el seu llibre entre els més venuts. El polifacètic Manuel Milián va destacar que per a ell era una satisfacció màxima presentar el llibre a Morella i portar la seua obra a casa.

L’acte de presentació dels dos llibres va servir per posar de manifest, una vegada més la gran amistat existent entre Manuel Milián i Josep Monferrer aquesta vegada units amb els seus llibres a la figura del morellà Mossén Manuel Milián.

Més informació: | | | |