El Consorci Provincial de Bombers de Castelló enceta la campanya preventiva “Muntanyes de Castelló, viu-les amb seguretat”

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 29 de març de 2016 .
Etiquetes: ,

El Consorci Provincial de Bombers, coincidint amb els festius de Setmana Santa, ha activat la campanya preventiva ‘Muntanyes de Castelló, viu-les amb seguretat, per evitar accidents. Així, tant els bombers com els voluntaris de Protecció Civil que realitzen rutes de vigilància per les muntanyes de la província han començat a distribuir en aquestes rutes i en els establiments dels municipis de l’interior tríptics amb informació de com gaudir de la muntanya sense córrer cap risc.

L’objectiu d’aquesta acció és que tots els visitants que recorren les muntanyes de la província ho facin amb total seguretat, i la informació és la millor eina de prevenció. En aquest material, que els bombers acompanyen de la seva explicació, apareixen els consells a seguir en cas d’emergència, com prevenir qualsevol tipus d’accident, com comportar-se en cas d’haver-hi persones accidentades i també consells meteorològics a tenir en compte tant a la planificació de qualsevol excursió quan aquesta ja ha començat. Saber identificar els factors de risc pot salvar-nos la vida en un moment donat.

En aquest material apareixen també els telèfons d’interès i la pàgina web del Consorci Provincial de Bombers on es pot accedir a tota la informació on-line.

Més informació: |