El Matarranya, pràcticament ple durant la Setmana Santa

comarquesnord.cat . La Freixneda . divendres, 1 d'abril de 2016 .
Etiquetes: ,

La comarca del Matarranya ha segut punt d’arribada durant la Setmana Santa de mils de visitants, pràcticament arribant al 100 per cent d’ocupació a la majoria d’hotels i de cases rurals del territori. També han estat moltes les persones que s’han arribat fins a la nostra comarca dies solts però pernoctant en comarques veïnes. Les tradicions de la Setmana Santa, actes populars com la Fira de La Freixneda o la Fira de la Birra, o el patrimoni cultural són alguns dels motius que atrauen visitants al Matarranya. Encara que com a atractiu turístic cal destacar que cada vegada tenim més turistes que busquen activitats en contacte amb la natura.

El senderisme, l’escalada o la BTT són algunes de les activitats que cada vegada tenen més demandada. El Parrissal va atraure molts de turismes, igual com les Roques del Masmut, amb un munt d’escaladors durant tot el Pont de Setmana Santa . Una altra de les activitats que està en alça és la relacionada amb els productes agroalimentaris, com ara l’enoturisme. Des de Bodegas Crial asseguren que “durant estos dies hem tingut un munt de visitants. Sol·liciten visites guiades i tasts de vins, cada vegada hi ha més interès pels productes del territori i aprecien molt la seua qualitat”.

Paral·lelament, José Higueras, president de l’Associació d’Empresaris del Matarranya, apunte que “hem tingut molta gent, hem enllaçat la festivitat de Sant Josep amb la Setmana Santa. Els valors paisatgístics o gastronòmics que tenim són cada vegada un reclam més important, i més gent aposte per passar uns dies al Matarranya”. Unes bones dades d’ocupació que en alguns negocis es mantindran durant esta setmana coincidint amb la celebració de la prova de SuperBikes a Motorland.

Més informació: |