Continua el cicle de cinema “Refugiats” amb Carlos Sangüesa

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 1 d'abril de 2016 .
Etiquetes: , ,

El cicle de cinema “Refugiats” impulsat per Carlos Sangüesa continua durant el mes d’abril amb tres noves projeccions, que tindran lloc a la Casa Ciurana de Morella cada divendres a les deu i mitja de la nit.

Per a aquest primer dia d’abril està prevista la projecció de “Edén al oeste”, amb la història d’Elias, un jove emigrant que ha d’afrontar diversos contratemps per tal d’entrar il·legalment a la Unió Europea.

Per al divendres 8 es projectarà “La Jaula de oro”, un film de 2013 on dos adolescents de poble i un noi indígena viuen junt una terrible experiència durant un viatge ple de perills i que tindrà un final incert.

El cicle d’abril es tancarà, de moment, el dia 15 amb “En este mundo”, film guanyador de l’Ós d’Or a la millor pel·lícula i premi BAFTA també a la millor pel·lícula que conta com dos joves del camp de Peshawar, somnien amb anar a viure a Gran Bretanya, viatge que emprendran i que tindrà mil i una dificultats.

El cicle, coordinat per l’historiador Carlos Sangüesa té la col·laboració de ASOL, és a dir, l’associació Amanecer Solidario i l’Ajuntament de Morella.

Més informació: | |