Agressió, tangana i invasió de camp acaben en suspensió del partit del Cretense

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 3 d'abril de 2016 .

Una monumental tangana sobre el minut 70 va acabar en la suspensió del partit entre el Polideportivo Cretense i La Puebla de Híjar d’este cap de setmana. Partit equilibrat entre dos equips que volien els 3 punts (1-2). La Puebla, un dels equips revelació d’esta temporada, va marcar primer. En un error defensiu l’equip visitant va obrir el marcador. Encara així, Queretes va empatar el partit. Però en la sortida d’un córner va arribar el segon gol dels visitants (1-2). Fins aquí tot correcte. Emoció, ocasions de gol, rivalitat i futbol. Però sobre el minut 70 de partit es va patir una situació vergonyosa al camp. Un jugador del Queretes, concretament Noumory, va perdre els papers a les provocacions del seu marcador, i van acabar els dos per terra. La cosa va anar a més, i segons relaten des de l’afició local, dos jugadors van començar a pegar al jugador del Cretense, patint inclús tres patades al cap. La cosa va acabar en una tangana monumental i invasió de camp per part de les dos aficions. Davant d’esta situació, el col·legiat va acordar suspendre el partit. Situació lamentable que pot derivar en sancions fortes, tant per a un equip com per a l’altre. Caldrà esperar la decisió que pren la Federació Aragonesa de Futbol sobre els fets que es van viure a Queretes.

De cara a la pròxima setmana, Cretense té viatge a Terol, on l’esperarà Next Level.