Morella organitza un nou viatge pels pobles més bonics d’Espanya

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 6 d'abril de 2016 .
Etiquetes: ,

Morella organitza el tercer viatge pels pobles més bonics d’Espanya. Després de les dues exitoses experiències anteriors, a la zona de Santillana del Mar i Mojàcar, en aquesta ocasió, els veïns de la localitat coneixeran municipis molt bells del Pirineu aragonès. El viatge tindrà lloc entre el 2 i el 5 de juny i passarà per Alquézar, Ainsa, Ansó i Sos del Rei Catòlic. Cal recordar que aquesta iniciativa d’intercanvi de viatges entre els municipis de l’associació dels pobles més bonics va ser una proposta de Morella, s’està desenvolupant des de fa dos anys i està tenint una bona acollida.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “aquesta iniciativa és molt positiva per a Morella, ja que permet als veïns i veïnes visitar alguns dels pobles més bonics d’Espanya, com ja vam fer en els viatges de Santillana i Mojàcar, i també que persones d’aquests municipis puguen arribar fins a Morella per gaudir de la nostra ciutat “. El primer edil afegeix que “és important incrementar el coneixement, la col·laboració i la promoció des de la mateixa xarxa, i aquests viatges són positius també per als seus participants, ja que visiten alguns pobles molt bonics d’una forma particular, i pot conèixer millor la seva història i seus monuments emblemàtics”.

El viatge partirà el dia 2 de juny des de Morella fins a Alquézar. En aquesta localitat es dinarà i es realitzarà una visita guiada per conèixer el patrimoni i els monuments d’aquest bonic poble. Després es partirà fins Ainsa, on es pernoctarà dues nits. A Ainsa també s’ha programat una visita guiada i una ruta a peu guiada per conèixer l’espectacular entorn natural. El dia 4 de juny, l’autobús partirà fins Ansó, on es coneixerà aquesta localitat amb una visita guiada. Aquest dia es dinarà i pernoctarà a Jaca. L’últim dia de viatge, es coneixerà Sos del Rei Catòlic amb una visita guiada, es dinarà Ejea dels Cavallers i es tornarà a Morella. Els interessats a participar ja es poden apuntar a l’Agència de Viatges de la localitat. El preu del viatge és de 247 euros.

. Assemblea est dels Pobles Més Bonics d’Espanya
Divendres que ve, Morella participarà en la constitució de l’Assemblea de la zona est dels Pobles Més Bonics d’Espanya, que tindrà lloc a Puertomingalvo. Durant aquests dies, es constituiran aquests organismes, que serviran per tenir una organització interna més dinàmica i pràctica. Aquesta iniciativa va ser proposada de Morella i la localitat dels Ports formarà part de la zona est, junt als municipis d’Aragó, la Rioja, Navarra, Catalunya i Balears. Cal recordar que aquest va ser un acord adoptat en l’última assemblea d’aquesta associació.

Més informació: |