Massalió fa un gran partit, però li va faltar el gol (0-2)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 10 d'abril de 2016 .

Massalió va caure este cap de setmana contra Calanda tot i fer un gran partit (0-2). La sort no acompanye a l’equip del Matarranya esta temporada, i la falta de gol s’està allargant massa jornades. Tercera jornada consecutiva sense fer gols, tot i que diumenge va tindre ocasions de gol molt clares per a esgarrar punts i inclús endur-se la victòria. I això que el partit es va posar costa amunt. Corria el minut 4 de partit quan una falta del porter local a un jugador del Calanda va ser interpretat com a pena màxima. Ocasió que no va desaprofitar l’equip visitant, i que va suposar el primer gol del partit (0-1). El gol no va afectar al Massalió, que conforme passaven els minuts guanyava confiança i va generar bones ocasions de perill. Pilotes que no entraven per dits, pilotes al poste, i inclús una caiguda dins l’àrea del Calanda a l’últim minut de partit que bé hagués pogut ser considerat pena màxima. Però quan la sort no acompanye, no s’hi pot fer res. Per contra, i en l’última jugada del partit, va arribar el segon gol del Calanda. Va arribar en l’eixida d’un córner favorable del Massalió, on inclús va pujar a rematar el porter. En la contra del córner, gol de Calanda.

Amb esta derrota, Massalió es manté en la 18ena posició, sumant 16 punts. De cara al pròxim partit, viatge al camp del Chiprana.