Polideportivo Cretense cau contra el Next Level Teruel (2-0) i perd algun jugador més

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 10 d'abril de 2016 .

Polideportivo Cretense va caure este cap de setmana en el seu segon viatge consecutiu a la capital provincial. Derrota contra el Next Level Teruel (2-0) en un partit equilibrat fins que van jugar 11 contra 11. I és que el Queretes va ampliar la llista de lesions. A la segona part, les lesions de Pistoles i Moral van saturar la infermeria del Cretense, que va haver d’afrontar mitja hora en inferioritat numèrica. I és que l’equip només va poder viatjar amb 12 efectius i sol tenia un recanvi. Pel que fa al partit, l’equip local va obrir el marcador quan s’havien jugat escassos 2 minuts. El gol va agarrar al Cretense encara situant-se al camp. Una vegada ubicats, els del Matarranya van començar a tocar pilota. De fet, l’equip va tindre ocasions per a marcar. Dos de bones van arribar a la primera part. I només començar la segona part, Manero va tindre l’empat als seus peus en un mà a mà contra el porter. La pilota no va entrar. Per contra, Queretes va acusar el cansament i les lesions. I sobre el minut 70 va arribar el segon gol del Next Level, al qual ja no va reaccionar l’equip del Matarranya.

Amb esta derrota, Polideportivo Cretense es manté en la 19ena posició, sumant 8 punts. De cara a la pròxima setmana, partit a casa contra Lécera.