Fontdespatla adeqüe la zona de les piscines i actue als laterals de la travessia

comarquesnord.cat . Fontdespatla . divendres, 15 d'abril de 2016 .
Etiquetes:

Al llarg de les últimes setmanes, Fontdespatla ha estat actuant a la zona recreativa de les piscines i a l’últim tram de travessia en sentit Vall-de-roures, on s’està adequant un lateral pensant en el passeig. L’alcaldessa del municipi, Carmen Agud, va apuntar que “al llarg d’estos dies hem treballat a l’entorn de les piscines”, una zona que està “molt freqüentada pels veïns del municipi”, perquè el bar de les piscines funcione durant tot l’any i “és un entorn molt normal per a passejar”. De fet, una de les actuacions que s’ha dut a terme ha consistit en adequar la via de pas per davall del pont de pedra, de tal manera que els veïns i les veïnes de la localitat puguen passar de les piscines a la volta dels camps sense necessitat de creuar la carretera per dalt. A la vegada, també s’ha actuat en el camí contigu a les piscines, i en estos moments s’està actuant en la creació d’un lateral que connectarà les escoles amb la pista que porte a l’ermita de Sant Miquel.

Sobre esta última actuació, Agud va destacar que “en col·laboració amb Carreteres hem creat este lateral. Veïns i veïnes passegen a diari per esta zona, i s’està adequant un lateral ben ample pel que podran passar bicicletes, cadires de rodes o cotxets de bebè”. L’alcaldessa de Fontdespatla va remarcar que el tram entre les escoles i la pista que ens porte a l’ermita “encara és casc urbà”. Per això “l’hem adequat, perquè és un tram molt freqüentat”. Al mateix temps, Carmen Agud va afegir que les obres d’este lateral s’han desenvolupat amb la col·laboració de Carreteres, i que les actuacions de la zona recreativa han estat assumides per les arques municipals. “Les obres suposen un esforç, però les podíem assumir. Allà tenim zones per a passejar. Hi ha les piscines i també les escoles. Per tant, és una zona molt concorreguda”, va destacar l’alcaldessa del municipi. A la travessia està prevista la instal·lació de cinc faroles.

. La Taverna

Al llarg dels últims dies ha eixit a subhasta la gestió de La Taverna de Fontdespatla, el bar de titularitat municipal que està ubicat a la plaça major. Segons van explicar des del consistori, al maig acabe el contracte de gestió del local, ara mateix subrogat, de forma que des del consistori van obrir concurs per a gestionar el bar. Les persones interessades podran presentar les seues ofertes abans del 19 d’abril.

Més informació: