Cretense té ocasions de gol però no puntue contra Lécera (0-2)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 17 d'abril de 2016 .

Polideportivo Cretense va generar bones ocasions de gol contra el Lécera però es va quedar sense puntuar (0-2). Bon partit de l’equip del Queretes, que una jornada més va pagar molt cars els errors i, en canvi, no va tindre la sort de cara. Lécera es va avançar en el marcador en un gol de fortuna, després d’un munt de rebots dins l’àrea de l’equip del Queretes. Corria el minut 35 de partit quan va arribar el primer gol de l’equip visitant. Un gol que no feia justícia, perquè Lécera no va generar pràcticament perill en tot el partit. Amb el gol en contra, i de cara a la segona part, Cretense va avançar línies. Els del Matarranya van arriscar, i van tindre tres bones ocasions per a fer l’empat. La més clara, un xut al poste. Des de l’afició local també van reclamar una caiguda dins l’àrea del Lécera, però el col·legiat no ho va considerar falta. En canvi, i en una mala sortida del porter local, va arribar el segon gol del Lécera. Resultat molt enganyós i que demostre que el Cretense ha de fer molt per a sumar i, per contra, en molt poc li acaben fent mal.

De cara al dissabte, el Polideportivo Cretense disputarà els 17 minuts que queden per jugar del partit contra La Puebla de Híjar. La Federació Aragonesa de Futbol es va pronunciar sobre els fets que van obligar a suspendre aquell partit. Un jugador del Cretense i dos de La Puebla van acabar per terra. La Federació ha acordat expulsar els tres jugadors, amb una sanció de 4 partits per a Noumory Sinaba, del Cretense, i de 6 partits per a Diego Calvo i Alejandro Molina, de La Puebla. El partit es rependrà al minut 73 de partit. Queretes jugarà amb 10 efectius i La Puebla ho farà amb 9. Al mateix temps, l’equip del Matarranya jugarà diumenge a les 6 de la tarde contra el Teruel Atlético el partit corresponent a la jornada 33 de lliga.