Calaceit se passege contra Torrecilla en Dia de Fira (7-0)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 17 d'abril de 2016 .

Calaceit va sumar una nova victòria, esta vegada contra Torrecilla. Un Calaceit que es va passejar en Dia de Fira en un partit assequible i important per pensar en les posicions de dalt. 3 punts en una de les golejades més contundents del Calaceit esta temporada (7-0). I això que Calaceit va arribar al partit amb algunes baixes importants, tant en zona defensiva com en línia d’atac. Partit exigent i on els jugadors joves que estan pujant van fer un bon paper. Calaceit va encarar el partit bastant prompte. Sobre el minut 19, Borja va fer el primer (1-0). A la següent jugada, Borja va fer el segon, i el tercer va arribar quan encara no s’havien jugat 30 minuts, obra de Gimeno. El quart, a les portes del descans, va ser obra de Sostres. Les coses no podien anar millor. Tot i no fer un partit excel·lent, Calaceit va tirar d’efectivitat. Totes les ocasions clares de gol van acabar en gol. A la segona part va continuar la festa del Calaceit. Miguel Ángel va posar el (5-0) sobre el quart d’hora de la segona part. I Saúl va aprofitar els minuts que va tindre fent dos gols al tram final de partit.

Amb esta victòria, Calaceit se situe en la 7ena posició, sumant 57 punts. De cara a la pròxima jornada, partit importantíssim contra La Puebla. L’equip sol pense en sumar. Guanyant, Calaceit enganxarà La Puebla.