Derrota d’un Massalió correcte contra el Chiprana (4-1)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 17 d'abril de 2016 .

Massalió va caure de forma clara contra un Chiprana que sense fer soroll se situe en la zona alta de la classificació (4-1). Partit contra un rival molt competitiu, molt segur a la zona defensiva, i on la superfície del camp no va ajudar gens a l’equip visitant. Resultat enganyós, amb una primera part molt igualada, on un error defensiu va suposar el (1-0) que va figurar al descans. Per contra, Massalió no va aprofitar les seues ocasions de gol. Una setmana més, els davanters de l’equip del Matarranya van tindre bones ocasions per a fer gol. Però va costar moltíssim i el gol del Massalió no va arribar fins al minut 87 de partit, quan Chiprana ja havia matat el partit. Només començar la segona part, Massalió va tindre la seua millor ocasió de gol. No va entrar. En canvi, pràcticament a la següent jugada, va arribar el segon del Chiprana. Un gol que va fer molt de mal i que va posar les coses pràcticament impossibles. Derrota enganyosa que castigue massa a Massalió, tot i fer un bon paper però perdonar ocasions clares de gol. El gol de l’honor, al minut 87, va ser obra de Yassine.

Amb esta derrota, Massalió es manté en la 18ena posició, sumant 16 punts. Massalió coronarà el Tourmalet este cap de setmana contra Fuensport. Partit molt exigent.