Quatre-cents corredors deixen un gran espectacle a la Mediterranean Xtrem

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 17 d'abril de 2016 .
Etiquetes:

Morella ha acollit aquest cap de setmana una gran festa de l’esport i, en concret, de la MTB. La regidora d’esports, Lola Vinyals, ha fet una valoració “positiva” del transcurs d’aquesta competició, que ha tingut a Morella com a escenari central, en ser meta de l’etapa de divendres, sortida de la de diumenge i acollir íntegrament el desenvolupament de la de dissabte. La tercera MedXtrem ha congregat 400 participants durant tot el cap de setmana a la localitat, que s’ha reflectit en un impacte econòmic positiu, estant els hotels gairebé al 100%. Lola Vinyals també ha volgut agrair el gran treball que han realitzat els treballadors municipals i els voluntaris, així com la coordinació entre els diferents cossos de seguretat i sanitat perquè el transcurs de la competició fos un autèntic èxit.

La regidora d’esports assenyala que “Morella ha tornat a estar a l’altura organitzativa del que exigeix una competició com aquesta, gràcies a l’esforç que realitza l’Ajuntament, als treballadors i voluntaris de la localitat”. En aquest sentit, indica que “perquè la MedXtrem haja estat un èxit hem treballat molt intensament durant setmanes i hem tornat a demostrar la gran capacitat de la nostra localitat per a albergar competicions de màxim nivell”. Cal recordar que per a la celebració d’aquesta prova ha estat necessari un gran desplegament material i humà. A Morella, hi ha hagut diferents instal·lacions fonamentals per a poder-se disputar la competició en la localitat, com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume, que s’ha convertit en un gran centre de recuperació i taller, amb matalassos a la pista multiesportiva i zona de massatges, spa , sauna i jacuzzi per facilitar el descans dels corredors, amb llocs habilitats per deixar les bicicletes i serveis de mecànics i neteja, l’Espai Firal, on s’han realitzat els sopars i el Teatre Municipal per als briefings. A més, s’han necessitat més de cinquanta treballadors i voluntaris per poder organitzar aquesta prova tan important.

Finalment, Lola Vinyals destacava que “Morella s’ha tornat a convertir en la capital provincial del BTT i, després d’aquest èxit, esperem seguir posicionant-nos com una destinació BTT i ja estem preparant la Morella Enduro Race, que enguany formarà part de l’Open Enduro d’Espanya”. Cal recordar que la localitat acollirà la tercera Enduro Race els dies 25 i 26 de juny.

Més informació: