Doble ració de futbol per al Cretense, que tampoc sume esta setmana

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 24 d'abril de 2016 .

Polideportivo Cretense va tindre este cap de setmana doble ració de futbol. Dissabte de matí es van disputar els 17 minuts pendents del partit contra La Puebla que es va acabar suspenent per una forta tangana entre dos jugadors visitants i un del Queretes. Al final, dissabte de matí es van jugar els minuts que quedaven. I la cosa no va anar bé per al Cretense. El partit, que es va reprendre amb el provisional (1-2), va acabar en un clar (1-4). Cretense va plantejar un partit molt ofensiu, sabent que calia anar a per totes per a sumar alguna cosa. De fet, els del Matarranya van tindre l’empat, però es van trobar amb el poste. A la següent jugada, en una contra, La Puebla va matar el partit. De cara al diumenge, Queretes va viatjar al camp del Teruel Atlético amb només 11 efectius. I fins que van aguantar les cames, els del Matarranya van competir. Amb el resultat (1-0) es va arribar al descans. A la segona part, i forçats a la retirada d’alguns jugadors per lesions, Teruel Atlético va fer el que va voler amb el Cretense.

Amb estes derrotes, Queretes es manté a la 19ena posició, sumant 8 punts. De cara a la pròxima jornada, derbi a casa contra el Valderrobres.