Massalió fa mèrits per a sumar els 3 punts però la sort va acompanyar el Fuensport (1-3)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 24 d'abril de 2016 .

Tot i fer un gran partit, Massalió no va sumar res contra Fuensport (1-3). Partit igualat entre dos equips en situacions molt dispars, cosa que no es va veure en cap moment damunt del municipal de Massalió. L’equip del Matarranya va fer un gran partit en una tarde marcada pel vent i que també va dificultar el desplegament del futbol dels dos equips. Poques ocasions a la primera part. Fuensport es va avançar al marcador, però Massalió no es va arrugar i va fer l’empat a l’últim minut de la primera part. Bon gol de Santi des de fora de l’àrea que va entrar per tota l’esquadra. Així es va arribar al descans (1-1). Sol començar la segona part, Massalió va tindre una gran ocasió per a fer un altre gol. Però Gerard va fallar un penalty. Encara així, el partit va estar molt obert i l’emoció va durar fins a l’últim segon. I és que el gol de la victòria visitant no va arribar fins al minut 90. Un gol (1-2) que va caure com un gerro d’aigua freda i que va fer injustícia al treball del Massalió. Al minut 95, penalty molt polèmic a favor del Fuensport que va vindre acompanyat de les protestes locals. Massalió va acabar amb 9 per eixa acció.

Amb esta derrota, Massalió es manté en la 18ena posició, sumant 16 punts. De cara a la pròxima setmana, partit vital contra Samper de Calanda.