La Generalitat ajorna 4 anys el pagament dels préstecs de la Marie Claire

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 28 d'abril de 2016 .
Etiquetes: , , ,

L’anunci es produïa en la reunió que han mantingut, esta setmana, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i l’alcalde de Vilafranca, Òscar Tena. La situació de l’empresa tèxtil Marie Claire, que manté la planta productiva a Vilafranca, ha estat un dels punts tractats. En este sentit, el cap del Consell ha anunciat que l’Institut Valencià de Finances (IVF) ha acordat ajornar quatre anys més el període d’amortització dels préstecs a l’empresa per import superior de 3.000.000 d’euros.

Segons Puig i Tena, la mesura representa un baló d’oxigen per a l’empresa tèxtil, que és clau per a l’economia de la localitat i de la comarca. Puig ha subratllat que esta mesura suposa una “clara intenció de facilitar les coses a una empresa que és fonamental per a Vilafranca i per a la comarca de Els Ports. El cap del consell senyalava que “el nou model productiu valencià ha d’estar basat en l’economia real i la industrialització, i, per això, el Govern valencià amb tots els instruments que té, tant l’Institut Valencià de Finances com altres, va a ajudar a les empreses per tal de fer possible la reindustrialització”.

En l’encontre, el president i l’alcalde també han parlat del subministrament d’aigua i del servei d’atenció mèdica d’urgència (SAMU). En esta línia, el President ha assegurat que s’està estudiant com millorar este servei a les comarques d’interior, per a donar resposta a les necessitats dels ciutadans. “Hem de buscar una solució estructural”, afirmava

Més informació: | | |