Liciten obres per a la carretera CV-125

comarquesnord.cat . Valencia . 28 d'abril de 2016 .
Etiquetes: ,

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat la licitació d’obres en la carretera CV-125 entre Cinctorres i Morella. Si recentment es treia a licitació la redacció del projecte d’este vial, per al tram afectat per les pluges de 2015, ara s’ha publicat el concurs per a les obres de reforç del ferm i renovació superficial del paviment d’esta via, entre els punts quilomètrics, 3’180 o 6’860.

L’anunci és per a un paquet que inclou també la millora de la CV-135 i CV-133, i el pressupost estimant és de 900.379’83 euros. La data límit que tenen les empreses interessades a presentar la documentació u obtenir informació és el 16 de maig, i el termini que contemple l’oferta per a l’execució de les obres està marcat en 8 mesos.

Esta carretera es va veure greument afectada per les pluges torrencials de la passada primavera, i requereix en diversos trams, actuacions per estabilitzar talussos, restaurar la via on es van produir despreniments, i adoptar mesures per a evitar que es puguen produir altres maleses a causa de les pluges.

Més informació: |