Morella organitza una trobada participativa amb els joves per activar el Consell de la Joventut

comarquesnord.cat . Morella . 28 d'abril de 2016 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella vol que es reactive el Consell Municipal de la Joventut i també que augmente la implicació d’aquest sector amb la localitat. Per a això, ha convocat una trobada participativa amb els joves d’entre 15 i 25 anys el proper dissabte a les 10:30 h. a la Casa Ciurana. Aquest consell s’ha encarregat, tradicionalment, d’organitzar les activitats dirigides a la joventut, especialment durant els mesos estivals.
La regidora de joventut, Judit Garcia, indica que “la participació i compromís dels joves amb el poble és fonamental i el Consell de la Joventut és una de les eines importants de cara a l’organització d’activitats”. En aquest sentit explica que “el Consell Municipal de la Joventut va tenir una gran importància en els anys 90 i principis de 2000, organitzant moltíssimes activitats i implicant la joventut de la localitat”. Per això, assenyala que “volem que els joves de Morella tornen a implicar-se i a participar i que es forme un organisme que siga el motor de l’activitat juvenil a la localitat”. Així, la regidora ha fet una crida a la participació, perquè acudeixin a la trobada el màxim nombre de joves.

La trobada de dissabte porta per títol “Per una Morella jove. Vine i participa” i s’espera que molts joves acudeixin. El Consell Municipal de la Joventut es va convertir en l’organisme organitzador de moltíssimes activitats en els anys 90 i principis de 2000. Organització de festes, concerts, la Setmana de la Joventut, el Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella i moltes més activitats van sorgir de aquest consell. Des de que aquest va perdre la seva activitat ha estat l’Ajuntament de Morella l’encarregat de l’organització d’aquest tipus d’actes. Per això, és important que es reactive un organisme com el Consell Municipal de la Joventut, ja que s’aconseguiria implicar els joves de la localitat en l’organització i participació en nombrosos esdeveniments que es realitzen a Morella durant tot l’any.

Més informació: