L’alcalde de Morella trasllada la urgència de la reparació del pont de la Bota a la demarcació de carreteres de la Comunitat Valenciana

comarquesnord.cat . Morella . 2 de maig de 2016 .
Etiquetes: ,

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, s’ha reunit avui a València amb el cap de la demarcació de carreteres de la Comunitat Valenciana del Ministeri de Foment, Ismael Ferrer. La trobada estava prevista amb el Delegat del Govern, però a última hora ha excusat la seva absència. En aquesta reunió, el primer edil morellà ha traslladat la necessitat urgent de reparar el pont de la Bota, que porta més de sis mesos amb semàfors i un carril tallat, després que un camió es precipitara al buit i quedaran danyades les proteccions del pont. A més, Rhamsés Ripollés li ha mostrat el “Acord de Morella per la N-232 i l’A-68”, que és el document consensuat per representants institucionals de tots els pobles afectats per l’estat d’aquesta carretera i polítics.

Rhamsés Ripollés explica que “he traslladat la necessitat d’actuar amb caràcter d’urgència en la reparació del pont de la Bota, ja que no és possible que una carretera nacional tinga un carril tallat i afeccions al trànsit tan importants com les que presenta aquest punt des fa més de sis mesos”. Per això, exigeix ​​”la màxima diligència en aquesta actuació, ja que aquest estat afecta greument la comunicació amb l’interior”. A més, l’alcalde morellà explicava que “cal que es licite d’una vegada per totes l’adequació i millora dels trams pendents de la N-232, ja que aquest vial és fonamental per a les connexions entre l’interior de la província de Castelló i la costa i l’estat actual afecta greument l’economia de les comarques d’interior”.

En aquest sentit, recordava la històrica reunió que es va produir al mes de juliol de l’any passat a Morella, en la qual representants institucionals de la N-232 i polítics de tots els partits van consensuar el “Acord de Morella per la N-232 i l’A-68”. No obstant, la situació de la N-232 continua igual que per aquell temps, ja que el Govern d’Espanya va incomplir la seva promesa de licitar el projecte del Port de Querol abans que finalitzara l’any. Per això, Rhamsés Ripollés ha insistit avui en la necessitat de desbloquejar aquesta situació i seguir avançant, tant en les tramitacions com en les obres en execució, en aquest cas en el tram Ràfels-Mont-roig, perquè la carretera es millore en el menor temps possible.

Més informació: |