La Rondalla de Morella es solidaritza amb Síria amb el concert de primavera

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 21 de maig de 2016 .
Etiquetes: , ,

Com cada primavera la Rondalla de Morella ens va oferir el seu concert al teatre municipal. En esta ocasió al seu variat repertori, van afegir una cançó composta per un dels membres de la Rondalla, Ivana Xiva. La cançó és un vals, que porta per nom “Les Barres”, en referència a eixe indret a la vora del riu, on abans les quadrilles s’ajuntaven per a les berenes de Pasqua.

Esta formació musical, també ha volgut contribuir amb la seua música, a recaptar ajuda per als refugiats sirians. Per això van posar a la venda l’àlbum que van gravar amb motiu del vinté aniversari de la formació, per destinar els beneficis als camps de refugiats.

El públic de la Rondalla sol ser molt fidel, però es nota a faltar joventut en els seus recitals. Per eixe motiu els membres de la Rondalla feien una crida als joves, ja que el seu repertori és molt variat, i ben segur que els sorprén.

Jotes, boleros, cançons de Simon i Garfunkel, Abba, música popular… Els que van acudir al teatre van xalar amb el repertori de la Rondalla.

Més informació: | |