Presentada la fira de la Magdalena de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . 4 de juliol de 2016 .
Etiquetes:

L’Associació ‘Fira de la Magdalena’ de Vilafranca, presentava el cartell i la programació de la seua XX edició, que tindrà lloc els dies 15,16 i 17 de Juliol. Amb un acte a la Casa Social de Vilafranca, Silvia Colom i Guillem Monferrer aportaven totes les novetats al voltant d’esta edició que ja s’aproxima. La Fira de la Magdalena compleix enguany 20 anys des de la seua recuperació i s’ha volgut agraïr l’esforç i el treball de les persones que la van impulsar.

La Fira s’obrirà divendres a la nit amb el Concert Extraordinari de la Unió Musical de Vilafranca al frontó municipal. La banda que dirigeix Pau Monfort interpretarà el ‘Four Sea Interludes’ de Benjamin Britten, el ‘Daphnis and Cloé’ suite nº2 de Maurice Ravel i el ‘Concerto for Orchestra’ de Béla Bártok. Dissabte comptarà amb la inauguració i un seguit de moltes activitats al voltant de la Fira de la Magdalena.

En la jornada de diumenge solen registrar-se encara més visites als diferents recintes de la Fira de la Magdalena. També s’han programat nombrosos actes en esta jornada final.

La representació d’un òpera arribarà a Vilafranca amb motiu de la Fira de la Magdalena. Es tracta de ‘Katiuska’ del compositor Pablo Sorozábal i amb la participació de l’Orquestra Lírica de Castelló. L’any 1959 amb la interpretació de la ‘Ópera de los Claveles’ va ser l’última representació d’estes característiques a Vilafranca.

Després de 20 anys, la Fira de la Magdalena compta amb gran transcendència de la programació estival a Vilafranca. Com sol ser habitual, es demana participació de gent que voluntàriament vullga passar a formar part de l’Associació ‘Fira de la Magdalena’. Als darrers anys, la ubicació de la zona artesanal i comercial a l’Avinguda de Castelló i la de ramaderia als voltants de la Plaça de Bous han contribuit a que la Fira de la Magdalena siga molt més fàcil de visitar.

 

Més informació: