Victor Amela presenta el seu nou llibre a Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . 4 de juliol de 2016 .
Etiquetes:

L’escriptor i periodista Victor Amela ha visitat Forcall aquest cap de setmana per a presentar la seva nova novel·la “La filla del capità Groc”. Veïns de diversos pobles de la comarca es van arrimar fins a Forcall per a gaudir dels actes organitzats per a la jornada de presentació. D’entre totes les activitats, el dia començava amb una ruta urbana pels escenaris de la novel·la dirigida pel propi escriptor amb la companyia de Mònica Segura.

La novel·la de Victor Amela està inspirada en un militar Carlista i veí de Forcall, Tomás Penarrocha i Penarrocha, conegut amb el malnom del Groc.

El Groc, popularment conegut així pel color ros del seu cabell, és un personatge ja conegut a tota la comarca. Fins i tot hi ha una ruta senderista que rep el seu nom.

Ara s’espera, que amb l’èxit de la novel·la de Victor Amela, sigue major el nombre de persones que s’arrimen a Forcall per a conèixer els indrets que apareixen al llibre.

Escriure de personatges conegut, de vegades no és fàcil, però els resultats poden  ser molt satisfactoris si es treballa amb respecte i admiració per la persona de la que s’escriu. I més, si es fa amb intenció de donar a conèixer la cultura i la històra del teu poble. En aquest cas del Groc de Forcall. El Groc de Forcall és ja el protagonista d’una de les novel·les de moda i “La ruta del Groc” un dels camins per a visitar.

 

Més informació: