“Morella comerç obert”, un gran aparador de promoció per als productes i establiments de la localitat

comarquesnord.cat . Morella . 5 de juliol de 2016 .
Etiquetes: ,

Morella impulsa una nova iniciativa comercial, que pretén promocionar la qualitat dels productes i establiments de la localitat. “Morella comerç obert” aplega aquest cap de setmana, 9 i 10 de juliol, amb una àmplia programació, que omplirà d’ambient els carrers de la localitat. Les tendes sortiran al carrer, hi haurà ambientació a càrrec d’ Scura Splats o la Rondalla i durant tot el cap de setmana s’han organitzat tallers i exhibicions, en els quals es podrà conèixer com fan els seus productes. Una nova iniciativa que pretén donar a conèixer que el comerç de Morella sempre està obert i, especialment, els diumenges.

El regidor de comerç, Jorge García, assenyala que ” ‘Morella, comerç obert’ neix amb la idea que els establiments i els productes de la localitat siguen els protagonistes d’aquest cap de setmana. Els veïns i visitants veuran les botigues als carrers, animació i podran participar en les demostracions, tallers o tasts de productes, pel que pensem que aquesta iniciativa serà molt positiva i animem a tots i totes a participar, coneixent així encara més els nostres productes i serveis”. A més, l’edil ha agraït la implicació i la col·laboració de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Asetmico, en l’organització de totes les activitats.

Els comerços que participaran traient les tendes al carrer o fent tallers i demostracions són Óptica Art, L’Herbolari, Papelería Librería Carceller, Imprenta Ferrer, Comestibles Royo, Espedenyeria la Mata, Panaderia Querol, La Casa de las Brujas, Hogar Textil Adell, Arc Estudi, Un món de tot, Espai Lliure, El Portal, Comestibles Argimiro, Yolanda Hair Salon, La Morellana, Mà de dona, Artesania Carmen, Fósils i minerals Yeste, Com a tu t’agrade, Aromes de Morella, Jovenivol Artesania Hogar, Papelería Librería Página 3 i Carns Noel. A més, divendres, a les 22:30 hores, s’ha programat un concert de la Rondalla a la Plaça de l’Ajuntament i el dissabte i el diumenge, a les 12 hores, serà la companyia “Scura Splats” la que posi l’ambient a la localitat.
.Cita a Morella
A més, el dissabte 9 de juliol, a les 18:30 hores, tindrà lloc la “Cita a Morella” amb els escriptors Víctor Amela i José Martí Gómez. Una conversa entre tots dos que servirà per presentar les seves últimes dues novel·les “La filla del capità Groc”, que va obtenir el Premi Ramon Llull, i “L’ofici més bonic del món”. Sens dubte, dos prestigiosos periodistes de la zona, que compten amb un extens currículum en mitjans de comunicació autonòmics i nacionals.

Més informació: |