L’Escola Infantil gratuïta de Morella comença un nou curs

comarquesnord.cat . Morella . 5 de setembre de 2016 .
Etiquetes: , ,

L’Escola Infantil de Morella ha començat avui el curs 2016/17. Aquest any, es comptarà amb 33 alumnes, que s’aniran incorporant a poc a poc durant aquesta setmana. Aquest servei municipal és gratuït i suposa una important ajuda per a la conciliació laboral de les famílies. Per a aquest curs, s’ha contractat una professora de reforç, per poder realitzar la millor atenció als xiquets, el que fa que ascendisca a quatre el nombre d’empleats a l’Escola Infantil.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’educació, Judit Garcia, han visitat avui l’Escola Infantil, en el primer dia de curs. Allà, han aprofitat per comentar amb els professors les necessitats existents i conèixer als alumnes. La regidora assenyala que “l’Escola Infantil és un servei essencial per a les famílies de Morella i, des de l’Ajuntament continuarem apostant per la potenciació d’aquest servei i per la seva gratuïtat, sent així una ajuda importantíssima per als veïns i veïnes de Morella”. Cal recordar que l’Escola Infantil és un servei gratuït, ja que els pares tan sols tenen la despesa inicial de matrícula de 50 € i la de material didàctic anual.

Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat millores en aquest servei. D’una banda, des del passat any, la preinscripció es porta a terme al mes de maig, en aconseguir formar part del Programa d’Escoles Infantils de la Generalitat Valenciana. D’altra, s’han realitzat millores a l’immoble, per fer una millor distribució de l’espai, especialment els cursos que hi ha hagut un elevat nombre d’alumnes, com van ser els de 2013 a 2015. A més, s’han dut a terme millores d’eficiència energètica i, en les últimes setmanes, s’ha realitzat el manteniment necessari per a l’inici del present curs.

Més informació: | |