Obres, adjudicacions i festes al Ple ordinari de Vilafranca

comarquesnord.cat . Morella . 13 de setembre de 2016 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat el seu ple ordinari corresponent al mes de setembre amb diferents punts destacats a l’ordre del dia. Una sessió que servia per reprendre l’activitat política a Vilafranca després d’un mes d’agost sense sessió plenària. Un assumpte destacat era el de l’obra inclosa als POYS 2016 per al nucli principal de Vilafranca i amb la que es pretén re asfaltar diferents carrers del municipi. Els treballs es desenvoluparan per part de l’empresa BECSA.

En matèria d’obres, també es va parlar al ple de setembre al voltant de l’obra inclosa amb el fons de compensació del pla eòlic i amb la que s’afrontarà la darrera fase de construcció del nou gimnàs de Vilafranca.

Un altre assumpte important a l’ordre del dia era l’aprovació del compte general de l’any 2015 per part de l’Ajuntament de Vilafranca, qüestió necessària per tancar l’exercici pressupostari i que s’aprovava també per unanimitat.

Un dels punts que va crear més discrepància va ser el de l’aprovació de les dues dates de festa local al municipi per a l’any 2017. Pasqua de Llosar el 5 de Juny i la festa de la Verge del Llosar el 8 de Setembre són les dates aprovades. Des de Compromís es va llançar un altra proposta per fixar els dies de festa local el 7 i 8 de Setembre.

Des del grup socialista es manifestava la intenció de mantenir les dues festes locals tradicionals i habituals al municipi i que compten amb caràcter religiós, ja que estan dedicades a la Verge del Llosar.

Aquestes van ser algunes de les qüestions tractades per l’Ajuntament de Vilafranca al ple ordinari del mes de setembre. Una sessió en la qual es va comptar amb la presència de tots els regidors que formen part del consistori de Vilafranca.

Més informació: