Vilafranca i Mosqueruela exigeixen en plenari la millora de la carretera que les uneix

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 26 de setembre de 2016 .
Etiquetes:

La carretera CV-173 i A-1701 (en el seu tram aragonès) i que uneix les poblacions de Vilafranca i Mosqueruela, és actualitat a les darreres setmanes com a conseqüència de les mocions presentades als plens dels dos municipis per demanar una actuació de rehabilitació urgent als governs valencià i aragonès.

Es tracta d’una carretera de 22 kilòmetres, dels que més de la meitat transcorren per la província de Terol, zona on van començar uns treballs que ara es troben abandonats i paralitzats des de fa quasi un any. Els Ajuntaments de Vilafranca i Mosqueruela es reunien durant l’estiu per tal de demanar una solució al problema. Els consistoris han elaborat una moció que va ser presentada als plenaris per tal de exigir als respectius governs una actuació consistent al vial.

Es tracta d’una carretera amb quasi un segle d’història i que actualmente compta amb uns treballs de manteniment i obres, que es troben paralitzades. L’actuació s’iniciava des de Mosqueruela en direcció al límit amb la província de Castelló.

Per reforçar aquestes peticions dels Ajuntaments, s’ha encetat també una campanya de signatures als dos municipis per demanar la reparació d’un vial molt utilitzat per accedir a l’estació d’esquí de Valdelinares.

Més informació: