El Cinctorrà remonta i suma la seua segona victòria a la lliga

comarquesnord.cat . Cinctorres . 26 de setembre de 2016 .

Segona victòria del CE.Cinctorrà a la temporada, al segon partit que l’equip jugava a casa. Un partit difícil per al conjunt de Cinctorres i amb decisions arbitrals que van ser molt reclamades per part del públic local. Un d’elles arribava al minut 1 de partit amb un clar penal sobre Mampel que l’àrbitre no va xiular. Després es produia una cesió d’un defensa al porter del Vilanova i al gol dels visitants es reclamava fora de joc dels davanters visitants. El 0-1 arribava al minut 41 de partit, si bé el Cinctorrà empatava abans del descans en una jugada de pillería de Marc Pitarch que va traure de banda abans de que l’àrbitre indicara per a qui era el baló. El gol de Dani Artola significava les taules al Pla de Mig Ull.

A la segona part, el domini del joc va ser clarament de l’equip de Cinctorres que al minut 52 marcava el 2-1 que seria definitiu. David Temprado rematant amb el pit feia pujar el gol de la victòria cinctorrana. La fase final del partit va ser trepidant amb un Vilanova que no va baixar mai els braços i el Cinctorrà comptava amb varies ocasions per a poder marcar, la més clara als peus de Mampel. Amb aquest resultat, el Cinctorrà sumava la seua segona victòria consecutiva a la temporada, en un partit que es canviava d’ordre a petició del Vilanova que ha plantat gespa al seu camp i encara no es troba en condicions per a jugar. Aquest canvi significaran quatre partits seguits fora de casa per al Cinctorrà a l’època dels Sant Antonis.

. Alineació CE.Cinctorrà: Rubén Traver, Rubén Ripollés, Iván, Miguel Ángel, Jorge, Marc Pitarch, Alejandro, David Temprado, Marc Ripollés, Mampel i Dani Artola. També van jugar Santi, Sergio, Xavi i Dani Aguilar

. GOLS: 0-1 min. 41; 1-1 min. 45 Dani Artola; 2-1 min. 52 David Temprado.