El Morella suma a la Fàbrica els tres primers punts de la temporada

comarquesnord.cat . Morella . 26 de setembre de 2016 .

El Morella FC aconseguia doblegar al Camp de la Fàbrica de Giner a un dels equips difícils del grup 1 de la 1ª Regional i que està cridat a estar situat a la part alta de la classificació. Després de la derrota per 2-1 al camp del Sant Jordi, un altre dels equips potents, el Morella comptava amb la necessitat d’intentar guanyar el partit contra el Rafalafena.

L’encontre va ser complicat per al Morella, ja que al minut 7 de la primera part el Rafalafena s’avançava al marcador amb el 0-1. Un gol a més que li va donar tranquilitat al conjunt castellonenc, desplegant un bon joc i trobant-se còmode al terreny de joc. El Morella ho intentava i buscava aconseguir el gol de l’empat, si bé el Rafalafena es defensava amb bon ordre. Al descans s’arribava amb el 0-1 favorable al Rafalafena.

Però les coses van canviar radicalment a la segona part, amb una gran reacció del Morella en només dos minuts. Totes les dificultats amb les que es va trobar l’equip dirigit per Rubén Rodríguez van canviar amb dos gols en dos minuts. L’empat a 1 l’aconseguia marcar Cristian Ibáñez al minut 51 i només dos minuts després, al 53, Bonet aconseguia el 2-1 de la victòria. Encara quedava més de mitja hora de partit i el Rafalafena no es va rendir, si bé el Morella no va patir en excés per mantenir el 2-1 al marcador i fins i tot va comptar amb diferents bones ocasions de gol per sentenciar definitivament el partit.