El Vilafranca planta cara, però el Càlig acaba guanyant al Serrito

comarquesnord.cat . Vilafranca . 26 de setembre de 2016 .

El Càlig s’imposava per 2-4 al Serrito en un partit que comptava amb una acció molt polèmica a la primera part i que va marcar el desenvolupament del partit. El primer periode va ser de bon joc per part dels dos equips i moltes ocasions de gol. Jordi avançava al minut 15 al Vilafranca, superant per alt al porter del Càlig. Els visitants són un dels conjunts potents de la categoria i ho van demostrar dominant totalment el joc en una ampla fase del primer temps amb 2 balons al pal i obligant al porter Adrián a fer dues grans parades. Quan més dominava el Càlig, gran jugada amb centre d’Enric Conesa i remat impecable de cap de Adrián Andrés per fer el 2-1.

Al minut 42 arribava l’acció més polèmica del partit al lesionar-se un jugador del Vilafranca i el Càlig no tirava el baló fora per que s’atenguera al jugador, que estava sent assistit per un company. L’àrbitre , que va vore tota la jugada, no va parar el joc i el Càlig feia el 2-2. L’acció va encendre els ànims al Serrito, rebent al Càlig al segon temps al crit de ‘Campeones, Campeones’ i ovacionant l’equip visitant irònicament al final del partit.

A la segona part, el joc també va ser vistós i equilibrat encara amb ocasions per als dos equips, si bé la qualitat de jugadors com Irigaray van servir per a que el Càlig es fera finalment amb la victòria.

Alineació CF. Vilafranca: Adrián Vicente, Javi Nadal, Enric Conesa, Nico, Manel, Javier Prades, Andreu, Iván, Jordi, Pablo Andrés i Adrián Andrés. També van jugar Enric, Javi, Pablo Pitarch i Edo

GOLS: 1-0 min. 15 Jordi; 1-1 min. 21; 2-1 min. 27 Adrián Andrés; 2-2 min. 42; 2-3 min. 62; 2-4 min. 77